directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 17:05 h

Treball convoca una reunió de mediació per evitar els sis dies de vaga al Prat dels tripulants de cabina de Finnair

Tot i els intents de negociació del sindicat USOC, l'empresa de treball temporal Atlas-Adecco Outsourcing no està disposada a modificar la seva proposta

ACN El Prat de Llobregat.-El departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha convocat una "reunió de mediació amb caràcter d'urgència" per evitar la vaga a l'Aeroport del Prat de sis dies dels tripulants de cabina de Finnair. A través d'un comunicat la conselleria ha explicat que, tot i els intents de negociació per part del representants del sindicat USOC per desconvocar la vaga del 18 i 19 d'agost, l'empresa de treball temporal Atlas-Adecco Outsourcing -adjudicatària del servei- "no ha estat disposada a modificar la seva proposta". Els treballadors afirmen que la direcció pretén "únicament" apujar les condicions salarials negociades a Madrid, amb una millora de l'oferta del 2% "i sense afegir res més per al 2019", segons Virgina Palancar, delegada del sindicat USOC a Finnair-Barcelona. La direcció d'Atlas, per la seva banda, afirma que les pujades que ofereix són del 12% per al 2018 i el 2019 i del 16% per al 2020. Les aturades estan previstes el 18, 19, 25 i 26 d'agost, així com l'1 i 2 de setembre.

USOC lamenta que la direcció hagi posat com a condició per mantenir les negociacions que es desconvoqui totalment la vaga. També alerta que les condicions que a Madrid s'han acceptat a Barcelona s'han rebutjat "en assemblea". A més, afirma que a banda de demanar una millora econòmica de l'oferta aprovada a Madrid –millores d'un 10% de mitjana dels salaris segons la direcció d'Atlas- també cal millorar "la part social i de normativa".Per la seva banda, des de l'empresa s'afirma que els representants de la plantilla havien demanat augments de sou "de fins al 50%" i es lamenta que també s'ha rebutjat la seva oferta de gairebé duplicar el preu de l'hora nocturna.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.