directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 18:49 h

Restablerta la circulació a les rondes de Barcelona després de la pluja que ha obligat a tallar-ne accessos

Els Bombers de Barcelona han fet 222 sortides i la Guàrdia Urbana ha atès 93 incidències relacionades amb la precipitació

ACN Barcelona.-La circulació de les rondes de Barcelona s'ha restablert completament a tres quarts de sis de la tarda, segons ha informat l'Ajuntament. Durant més de quatre hores hi ha hagut complicacions perquè la zona del nus de la Trinitat ha acumulat una gran quantitat d'aigua, que ha obligat a tallar alguns accessos a un dels eixos principals de distribució del trànsit de la ciutat. En concret s'ha tallat l'accés a la Ronda de Dalt des de la C-58 per l'avinguda Meridiana i des de Santa Coloma de Gramenet. A més, cap a dos quarts de tres de la tarda l'Ajuntament ha registrat una incidència a l'altura de la sortida 1 de la ronda en sentit Llobregat. Un vehicle avariat i l'acumulació d'aigua a la via ha obligat a restringir el trànsit només pel carril esquerre. S'han fet desviaments de la circulació des de Santa Coloma cap a la Ronda Litoral. Mentrestant, els bombers han extret l'aigua amb dipòsits. També hi han treballat els equips de manteniment de les rondes.

A banda, la pluja ha motivat 222 sortides dels Bombers de Barcelona, i la Guàrdia Urbana ha ha hagut d'atendre 93 incidències relacionades amb la precipitació. La grua municipal ha hagut de remolcar dos cotxes afectats per l'aigua, també a les rondes.Una altra incidència relacionada amb el trànsit ha tingut lloc a les quatre de la tarda a la Ronda Litoral, en concret al quilòmetre 11,5 d'aquesta via, al túnel de Colon. Aquesta infraestructura ha resultat afectada per la pluja en ambdós sentits i ha calgut tallar l'entrada 20 en sentit Besòs, la 21 en ambdós sentits i la 22 sentit Llobregat.També cal dir que la pluja ha provocat una afectació a 47 semàfors de la ciutat, que els serveis de manteniment de la ciutat treballaven per arreglar.A les quatre de la tarda l'Ajuntament ha activat la fase d'alerta per pluja dels plans de protecció de la ciutat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.