directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 20:51 h

Torra, a l'acte de Lledoners: "No ens hem de defensar de res, hem d'atacar aquest estat espanyol injust"

El president de la Generalitat reivindica "l'esperit de Ripoll" i lamenta que els polítics presos i a l'estranger no hagin pogut participar als actes d'aniversari del 17-A

ACN Sant Joan de Vilatorrada.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha deixat clar aquest divendres al vespre des de les portes de la presó de Lledoners que "no ens hem de defensar de res, hem d'atacar aquest estat espanyol injust". "No ens hem de defensar de res perquè Europa ens ha donat la raó i si Europa jutja d'una determinada manera i Espanya jutja de manera contrària qui té el problema?", s'ha preguntat. El cap de l'executiu ha fet aquestes declaracions durant el discurs que ha pronunciat amb motiu de l'acte organitzat a Lledoners per part d'Òmnium i l'ANC per retre homenatge a les víctimes del 17-A i als cossos de seguretat i emergències. Torra també ha deixat clar que "no ens aturarem fins que el poble sigui lliure". Al mateix temps, el president ha reivindicat l'"esperit de Ripoll" perquè, segons ell, "posa la convivència i la solidaritat al punt central del país". El president també ha lamentat que els polítics que es troben empresonats i que estan a l'estranger no hagin pogut participar dels actes d'aniversari dels atemptats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.