directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Divendres, 17 d'agost de 2018 21:37 h

Troben un home mort a la riera de Palau a Rubí que podria haver estat arrossegat amb el seu vehicle

La recerca ha començat a primera hora de la tarda i el cos s'ha localitzat cap a dos quarts de nou de la nit

ACN Rubí.-Els cossos d'emergència han trobat aquest divendres un home mort a la riera de Palau, al seu pas per Rubí, que podria haver estat arrossegat amb el seu vehicle a l'altura de Terrassa, segons les primeres informacions de què disposen Bombers i Mossos. A primera hora de la tarda s'ha rebut l'avís d'un informant al qual li semblava haver vist com la riera arrossegava un vehicle a la carretera de Rubí –en terme municipal de Terrassa-, sota el pont de l'autopista, tot i que no n'estava del tot segur. Bombers i cossos policials s'hi han adreçat, i en un primer moment no n'han trobat cap indici. Tot i això s'ha seguit buscant i a poc a poc s'ha anat donant credibilitat al fet. Finalment, cap a dos quarts de nou de la nit els Mossos han trobat part d'un vehicle a la riera, ja en terme de Rubí, i un tros més avall el cos de l'home.

Des dels Bombers s'ha explicat que l'home està pendent de ser evacuat per poder identificar-lo. També s'ha indicat que el cos ha quedat en una zona de difícil accés, fora del cotxe, i que ha estat necessari activar els efectius del Grup d'Actuacions Especials (Grae) i dels subaquàtics per rescatar-lo.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.