directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 18 d'agost de 2018 12:33 h

Cambrils inaugura el Memorial per la Pau per homenatjar les víctimes de l'atemptat amb una defensa de la diversitat

L'alcaldessa ha destacat la feina de l'exconseller Forn i el major Trapero en la gestió de l'atac, juntament amb els cossos de seguretat

ACN Cambrils.-Cambrils ha inaugurat aquest dissabte el Memorial per la Pau per homenatjar les víctimes de l'atemptat quan fa un any de l'atac. En el punt del Passeig Marítim on van passar els fets, davant del Club Nàutic, s'ha instal·lat un mosaic amb un colom de la pau, que ha acollit les ofrenes florals de les autoritats, entitats i centenars de ciutadans. En l'acte commemoratiu, en què hi han participat víctimes i familiars, l'alcaldessa, Camí Mendoza, ha fet una defensa de la diversitat: "el Memorial ha de ser un recordatori que, malgrat les diferències de pensament, costums i creences, hem de treballar per construir un món de pau". Mendoza també ha tingut un recordatori per la tasca feta pels cossos de seguretat i emergències i ha destacat especialment la tasca feta per l'exconseller d'Interior, Joaquim Forn, i el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero. L'acte ha comptat amb la presència de la plana major del Govern, amb el president, Quim Torra, que ha estat aplaudit per la major part dels assistents, i les ministres del govern espanyol Meritxell Batet i Reyes Maroto. També hi han assistit representants de diferents partits, com el popular Pablo Casado, escridassat en diverses ocasions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.