directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Tarragonès doble fletxa Diumenge, 19 d'agost de 2018 13:10 h

Tarragona encara la recta final de la Festa Major de Sant Magí amb normalitat després de la suspensió de l'any passat

Ballesteros diu que s'han viscut amb "una certa tristor", per la commemoració dels atemptats, però sense alterar la programació

ACN Tarragona.-La Festa Major de Sant Magí a Tarragona encara les últimes hores després de sis dies d'activitats i actes festius amb normalitat. L'any passat es va suspendre el gruix de la festa arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Enguany però, la programació s'ha mantingut inalterada. Segons el batlle, Josep Fèlix Ballesteros, no s'ha deixat "als terroristes la capacitat d'influir i alterar les nostres vides". Tot i això, l'alcalde ha admès que s'han viscut amb "una certa tristor quan mirem enrere" i, ha assegurat que "en l'interior de cadascú i en la memòria col·lectiva hi ha la memòria present de totes les víctimes". Ballesteros ha fet un balanç positiu de la Festa Major en l'ofrena floral a l'ermita de Sant Magí, celebrada aquest diumenge al matí al Portal del Carro.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.