directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 04:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Diumenge, 19 d'agost de 2018 18:15 h

Èxit de participants en el tercer descens en paraigua de la travessa Torres de Segre-Soses-Aitona i Seròs

Un total de 190 embarcacions han recorregut 18 quilòmetres pel riu Segre amb un descens paral·lel en BTT

ACN Torres de Segre.-El descens popular en piragua Torres de Segre-Soses-Aitona-Seròs ha aplegat aquest diumenge uns 400 participants entre esportistes i organitzadors en una cita que arriba enguany a la seva tercera edició i que, com és habitual, ha estat organitzada pels ajuntaments de les quatre poblacions del baix Segrià. Concretament, s’han aplegat unes 190 embarcacions entre individuals, dobles i triples, amb un total de 350 participants que han baixat pe riu Segre. Es tracta d'una jornada no competitiva que potencia els aspectes esportiu, lúdic i enguany també solidari amb la donació d'un euro per cada inscripció per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Aquest descens compta any rere any amb un nombre creixent de participants que gaudeixen de la sensació de recórrer aquest tram del riu Segre en una jornada no competitiva en companyia de la família i dels amics, una cita que potencia els aspectes esportiu i lúdic entre els quatre pobles agermanats i que enguany també comptat amb un recorregut paral·lel al riu en aquest cas amb bicicletes BTT.L’activitat s’ha iniciat entre les 9:00 i les 10:00h del matí amb la trobada de piragüistes i ciclistes al mirador de la presa de Torres de Segre, on s’han repartit els dorsals i s’ha celebrat un esmorzar popular. També s’ha fet una sessió d’escalfament amb una masterclass de zumba a càrrec de Gestiona, així com una explicació tècnica prèvia per tal d’afrontar un trajecte que era força pla i senzill, amb una dificultat baixa de navegació i una distancia total de 18 kilòmetres, amb una durada aproximada de dos hores. La primera aturada del recorregut s'ha fet al municipi d'Aitona, on hi havia un avituallament pels participants i cap a quarts d’una han començat a arribar les primeres embarcacions a la zona de la gravera de Seròs. Des d’aquest punt s’ha fet el desplaçament en autocar a la zona esportiva del poble, on els participants han pogut gaudir de les piscines i d’un dinar de germanor.La tornada dels participants als seus municipis es farà amb un servei d’autocar gratuït



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.