directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 20:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Diumenge, 19 d'agost de 2018 19:37 h

Estabilitzats els quatre focus de l'incendi forestal que afecta el Coll del Pení, a Roses

Com a mesura preventiva, s'ha demanat el confinament preventiu dels veïns de dues urbanitzacions

ACN Roses.-Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzats a dos quarts de vuit de la tarda d'aquest diumenge l'incendi forestal que des de primera hora de la tarda afecta la zona del Coll del Pení, a Roses (Alt Empordà). Com a mesura preventiva, aquest cos ha demanat el confinament de les urbanitzacions de Puig Rom i Mas Fumats. A més, està tallada la GI-614, que uneix Roses i Cadaqués, i s'han tallat els accessos a les zones de Canyelles, Almadrava, Cala Jóncols i Cala Montjoi. L'avís de foc s'ha rebut a les 16.44 hores d'aquest diumenge i en aquests moments hi treballen 16 mitjans aeris i una quarantena de dotacions terrestres de Bombers, 3 unitats dels Agents Rurals, 6 de les Agrupacions de Defensa Forestal, 10 patrulles de Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local, efectius de Protecció Civil i 1 ambulància, amb caràcter preventiu, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els Agents Rurals investiguen les causes de l'incendi i treballen amb la hipòtesi que el foc hagi estat intencionat. A la zona la tramuntana bufa amb una intensitat entre fluixa i moderada.

Els efectius treballen en l'extinció de quatre focus simultanis que afecten una superfície estimada de 2,5 hectàrees, 2 ha, 1 ha i 200 metres quadrats. Dos d'ells estan més actius, un poc després del quilòmetre 1 de la GI-620, i el segon a la cruïlla d'aquesta carretera amb la GI-614.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.