directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Diumenge, 19 d'agost de 2018 20:45 h

ERC i PDeCAT reclamen solucions a Colau per acabar amb el malestar dels veïns de la Barceloneta

El portaveu dels republicans a l'Ajuntament de Barcelona veu excessiu el nombre de discoteques i reclama més efectius dels Mossos i la Guàrdia Urbana

ACN Barcelona.-Davant el malestar dels veïns de la Barceloneta per l'incivisme i la manca de seguretat que hi ha al barri per la pressió turística, ERC i el PDeCAT han reclamat solucions immediates al govern d'Ada Colau. La regidora del grup dels demòcrates Mercè Homs ha demanat a Colau que "no defugi les seves responsabilitats" i li ha reclamat "un reforç de la seguretat i la neteja, acabar amb el 'top manta' descontrolat i posar ordre a l'espai públic fent complir l'ordenança de civisme". Per la seva banda, el regidor i portaveu del grup d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha considerat que "les vuit discoteques, la platja i els allotjaments il·legals" fan un "còctel explosiu" que fa impossible "una bona convivència entre els visitants i els veïns". A més, ha reclamat més efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana.

Jordi Coronas creu que ara cal prendre "mesures a curt termini per resoldre el problema que hi ha amb més control i vigilància per garantir una bona convivència". Paral·lelament, el portaveu del grup d'ERC també ha defensat que cal actuar de cara a mitjà termini amb "planificació". Coronas ha recordat que "tenir vuit discoteques al barri no facilita les coses" i ha advertit que "les seves llicències caduquen l'any que ve i que, si no s'hi fa alguna cosa al respecte, es renovaran automàticament". Cosa que, segons el republicà, allargarà el problema "20 o 30 anys més".La regidora del grup del PDeCAT Mercè Homs ha assegurat que la protesta que van fer els veïns de la Barceloneta dissabte "és el resultat del menysteniment per part del govern municipal a les demandes que dels veïns i entitats del barri els han fet en els últims temps". A més, ha assegurat que el govern d'Ada Colau és qui té "les eines per combatre i arranjar tot aquest desgavell, que en el fons ells mateixos han creat".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.