directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 20 d'agost de 2018 11:12 h

La facturació de les empreses espanyoles al juny creix un 4,9% en relació amb l'any passat

L'augment de la xifra de negocis beneficia a tots els sectors d'activitat econòmica a excepció de les companyies de subministraments d'energia elèctrica i aigua

ACN Madrid.-L'Índex general de la xifra de negocis empresarial al juny en termes de sèrie original va registrar una taxa positiva del 4,9%, per sota de l'obtinguda al maig (6%) en 1,1 punts percentuals, segons les dades facilitades aquest dilluns per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Des del mes de juliol del 2016 aquest índex de la facturació empresarial encadena xifres positives. Tots els sectors d'activitat s'han beneficiat d'aquesta millora de la facturació a excepció de les empreses dedicades al subministrament d'energia elèctrica i aigua, sanejament i gestió que han vist disminuir el seu índex de xifra de negocis un 1,5%. D'altra banda, les empreses dels sector del comerç han tingut un creixement de la facturació del 6,1%, seguit dels serveis no financers de mercat, amb el 4,8% més i la indústria amb un increment del 4,3%.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.