directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 20 d'agost de 2018 16:37 h

Ros s'incorpora al seu nou càrrec d'ambaixador d'Espanya a Andorra

Està previst que l'exalcalde de Lleida lliuri a finals de mes les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan-Enric Vives

ACN Andorra la Vella.-El nou ambaixador d’Espanya a Andorra i exalcalde de Lleida, Àngel Ros, s’ha incorporat aquest dilluns al seu càrrec, segons informa l’Agència de Notícies Andorra citant fonts de l'ambaixada. El també president del Partit dels Socialistes de Catalunya substitueix Manuel Montobbio, que passa a ocupar la representació oficial i permanent d’Espanya al Consell d’Europa a Estrasburg. Està previst que a finals d’aquest mes, el dimecres 29, Ros lliuri les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, segons han indicat des del Bisbat d’Urgell. Tot plegat, arriba després que el Consell de Ministres aprovés el seu nomenament el passat 3 d’agost, un cop l’executiu andorrà li va concedir el seu plàcet. Recentment, l’Associació de Diplomàtics espanyols hi va mostrar la seva “disconformitat” perquè considera que és un nomenament “polític” fent referència a què aquest no té a veure amb la carrera diplomàtica.

La seva dimissió com a paer en cap, després de catorze anys com a alcalde de Lleida, es va formalitzar el passat 14 d'agost, quan el ple municipal de la capital del Segrià va acceptar la seva renúncia. Està previst que el proper dia 29 es celebri una nova sessió per escollir el seu substitut a l'alcaldia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.