directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 19:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dilluns, 20 d'agost de 2018 16:38 h

El Ministeri de l'Interior manté el nivell 4 de l'alerta antiterrorista després de l'atac a la comissaria de Cornellà

La Mesa de Valoració de l'Amenaça Terrorista decideix reforçar la seguretat dels agents policials amb mesures complementàries d'autoprotecció

ACN Cornellà de Llobregat.-La Mesa de Valoració de l'Amenaça Terrorista del Ministeri de l'Interior ha acordat mantenir el nivell 4 de l'alerta antiterrorista després que aquesta matinada un home intentés atacar amb un ganivet un agent dels Mossos d'Esquadra i fos abatut a la comissaria de Cornellà de Llobregat. La mesa es reuneix amb una periodicitat mínima setmanal per avaluar qualsevol canvi en la situació de l'amenaça i després de l'intent d'atac d'aquesta matinada ha avançat la trobada a aquest matí. Formen part de la Mesa de Valoració de l'Amenaça Antiterrorista representants del Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat (CITCO), la policia espanyola i la Guàrdia Civil, junt amb membres dels Mossos d'Esquadra, la Ertzaintza i el CNI. D'altra banda, per reforçar la seguretat dels agents policials, la Secretaria d'Estat ha decidit activar els protocols de mesura d'autoprotecció complementària.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.