directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dilluns, 20 d'agost de 2018 21:25 h

El carrer Galileu guanya el primer premi de carrers guarnits de la Festa Major de Sants

Sagunt rep el segon premi i dos guardons especials pel seu sostre i pel detall artístic, i Alcolea de Dalt el tercer

ACN Barcelona.-El carrer Galileu ha guanyat el primer premi de guarnits de la Festa Major de Sants, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona. Ha aconseguit la fita amb una decoració titulada 'El freak show', que evoca una mena de circ dels horrors. El jurat ha atorgat als guanyadors 374 punts, només un més que els que ha donat al segon, el carrer Sagunt, convertit en un 'Bosc encantat amb historietes'. Aquest carrer, a més a més, ha estat guardonat amb el premi especial al sostre, i amb el guardó especial pel detall artístic. En tercer lloc ha quedat el carrer Alcolea de Dalt amb 342 punts, tot evocant escenaris mítics de la sèrie 'Joc de Trons'. Els premis s'han lliurat aquest dilluns a la tarda al parc de l'Espanya Industrial.

Pel que fa al tercer guardó especial, el que premia l'originalitat de les recreacions, l'ha obtingut la decoració del carrer Papin, sisè a la classificació general del concurs. La decoració està dedicada un any més a fer una recreació històrica, en aquesta ocasió basada en la Revolta de les Quintes de 1870, que es va produir contra les lleves militars per la guerra de Cuba.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.