directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 18:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Empordà doble fletxa Dimarts, 21 d'agost de 2018 00:01 h

Ricky Martin omple de ritmes llatins i de grans èxits el concert de clausura del 56è Festival de Porta Ferrada

El cantant ha repassat els seus temes més coneguts però tampoc hi ha faltat algunes de les seves darreres cançons

ACN Sant Feliu de Guíxols.-El cantant porto-riqueny Ricky Martin ha pujat aquest dilluns a la nit a l'escenari del festival de Porta Ferrada per tancar del 56ena edició del certamen. I ho ha fet omplint de ritmes llatins el Guíxols Arena davant d'uns 5.000 espectadors. L'artista, amb més de 30 anys de carrera a les esquenes, ha repassat alguns dels grans èxits que el van catapultar a la fama com 'Livin' La Vida Loca', 'La Bomba', 'La Copa de la Vida' o 'She Bangs' però tampoc s'ha oblidat dels seus últims temes com 'Vente pa' ca' o 'Fiebre'. Martin ha iniciat la seva actuació amb 'María' i durant dues hores ha ofert als assistents un autèntic espectacle coreogràfic, d'escenografia i de canvis de vestuari. L'artista ha posat el colofó final a un certamen que ha aplegat més de 41.0000 espectadors, uns 9.000 més que l'any passat.

La revista Billboard li va posar el sobrenom d'"Embaixador mundial de la música latina" i fent gala de la qualificació el cantant Ricky Martin ha pujat a l'escenari del festival de Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols aquest dilluns per tancar la seva darrera edició. Amb més de 60 milions de discos venuts a tot el planeta i una carrera en solitari de gairebé 30 anys, l'artista s'ha convertit en una de les icones de la música llatina de tots els temps. I així ho ha demostrat durant la seva actuació d'aquesta nit, que de seguida s'ha guanyat la complicitat del públic assistent.El cantant porto-riqueny ha arrencat amb un quart d'hora de retard el concert amb la cançó 'María' i els aplaudiments no s'han fet esperar. Acompanyat per la seva banda i sis ballarins, l'artista ha interpretat alguns dels seus temes més coneguts i que el van catapultar a la fama com 'Livin' La Vida Loca', 'La Copa de la Vida' o 'She Bangs'. Martin s'ha dirigit als 5.000 espectadors presents assegurant-los que els tenia un gran "show" preparat i ha continuat la seva actuació amb les cançons 'Love You for a Day o 'Adrenalina'. Balades tant sonades com 'Tu Recuerdo' i ritmes llatins en estat pur en un autèntic espectacle coreogràfic i escenogràfic de gairebé dues hores. L'artista tampoc també ha portat al Guíxols Arena algunes de les seves darreres cançons com 'Vente pa ca' o 'Fiebre'. La traca final l'ha posat 'La Mordidita', que els assistents ha corejat a ple pulmó. Més espectadors que l'any passatEl festival ha tancat la seva 56ena edició amb 41.000 espectadors, 9.000 més que l'any passat. D'aquests, 25.000 han passat per l'escenari principal del certamen, a l'Espai Port mentre que 14.000 més ho han fet pel Guíxols Arena, on avui ha actuat Ricky Martin. Els seus organitzadors asseguren que el festival està totalment consolidat com una proposta "única". Prova d'això en són els vuit cartells de complet que han penjat les actuacions de Jack Johnson, Andreu Buenafuente, Txarango, Pablo Alborán, Estopa, Ara Malikian, Rozalén –El Kanka i el Cor de Sant Petersburg. La resta de la programació ha mantingut un percentatge d’ocupació superior al 80%.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.