directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Anoia doble fletxa Dimarts, 21 d'agost de 2018 13:51 h

Endesa reforma la xarxa elèctrica de baixa tensió de Castellolí per millorar la seguretat i el servei als veïns

La companyia substiteix 770 metres del cablejat existent per xarxa trenada i 2 pals de fusta a la urbanització Els Pinyerets

ACN Castellolí.-Endesa ha finalitzat els treballs de millora tecnològica de part de la xarxa elèctrica de baixa tensió de Castellolí (Anoia). L'actuació, que ha tingut un pressupost de 7.600 euros, ha consistit en la substitució de 770 metres de xarxa aèria convencional de baixa tensió de la urbanització Els Pinyerets per nou cable trenat. L'objectiu és incrementar la seguretat de les infraestructures, minimitzar el seu impacte visual i millorar la qualitat i la continuïtat del servei als veïns. Els treballs formen part dels plans d'inversió de la companyia a la Catalunya Central i tenen l'objectiu de dotar la infraestructura de distribució elèctrica de l'Anoia dels darrers avenços i millores tecnològiques.

La xarxa trenada representa una reducció important de les mides i l'amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, tot evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d'altres agressions externes. Aquest nou disseny de la xarxa, a més, és més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat.L'operació duta a terme a Castellolí ha permès retirar un parell de pals de fusta que subjectaven l'antiga xarxa, amb la qual cosa es millora notablement l'impacte visual de les infraestructures. A més, el nou cablejat té una secció més gran, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum, donar resposta al creixement vegetatiu i atendre possibles nous clients que hi pugui haver en aquesta zona de la comarca de l'Anoia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.