directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Berguedà doble fletxa Dimarts, 21 d'agost de 2018 16:52 h

El Paral·lel Festival portarà a Guardiola de Berguedà 35 hores de música electrònica de la mà de 14 artistes diferents

El certamen, que se celebrarà del 31 d'agost al 2 de setembre, ja ha venut el 85% de les entrades disponibles

ACN Guardiola de Berguedà.-El Paral·lel Festival de Guardiola de Berguedà arrencarà el proper 31 d'agost. Quan falten deu dies per a l'estrena, els organitzadors han anunciat que ja han venut 850 de les mil entrades disponibles, de les quals gairebé un 60% s'han venut a l'estranger. Enguany el certamen, que es trasllada de Cal Companyó a l'hotel del Jou, comptarà amb un total de 14 artistes internacionals, entre els quals n'hi haurà de consagrats, però també emergents, del món de l'electrònica experimental, techno i ambient. En la seva tercera edició el pressupost és de 110.000 euros.

Aquesta serà la tercera edició del Paral·lel Festival, que se celebra des del 2016 a Guardiola de Berguedà. La principal novetat, explica el seu cofundador, Fèlix Beltran, és que estrenarà ubicació, a les immediacions de l'hotel Jou. Arrencarà el dia 31 d'agost i es perllongarà fins al 2 de setembre.35 hores de músicaUn total de 14 artistes internacionals actuaran durant les més de 35 hores de música repartides de divendres a diumenge. Es tracta d'artistes consagrats, però també emergents, del món de l'electrònica experimental, techno i ambient. Entre els participants de més renom hi ha el japonès Wata Igharagi i l'holandesa-italiana Aimée Portioli. També hi figuren artistes com Alan Backdrop, Dasha Rush, Forest Drive West, Guillam Izabel, Luigi Tozzi, Refracted i Valentino Mora, entre altres.Entrades quasi exhauridesBeltran explica que quan falten deu dies pel tret de sortida ja han venut 850 de les mil entrades disponibles. Tot apunta al fet que, per primera vegada, "penjarem el cartell de 'sold-out'", diu. De les entrades venudes, el 60% són a l'estranger. No obstant això, afegeix el cofundador, l'aposta pel públic local –s'ha realitzat una campanya amb descomptes pels veïns de la comarca- ha obtingut també una bona resposta.El respecte a la naturaUna de les novetats és que les persones que accedeixin en vehicle privat hauran de pagar una taxa de cinc euros. La recaptació provinent per aquesta via, explica Beltran, es destinarà íntegrament als cossos forestals de l'ADF del Berguedà. I és que recorda que, des del seu naixement, el certamen ha apostat per conscienciar als assistents del respecte per la natura. Així, seguint amb aquesta línia, oferiran sis autobusos des de Barcelona per tal d'incentivar l'ús del transport públic.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.