directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 12:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dimarts, 21 d'agost de 2018 19:22 h

ERC expressa "tota la confiança" en els Mossos d'Esquadra després de l'atac a la comissaria de Cornellà

Els republicans acusen PP i Cs de "competir a veure qui és el més cavernícola" reclamant l'aplicació de l'article 155

ACN Barcelona.-El president d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha avalat l'actuació dels Mossos d'Esquadra a la comissaria de Cornellà, on una agent va abatre un individu armat amb arma blanca. Bosch ha expressat que ERC té "tota la confiança en els Mossos i en les seves accions" i ha donat per bo el judici del Departament d'Interior i el cos, que ha defensat que els agents van actuar de forma "proporcionada" en tot moment. Així, el republicà s'ha desmarcat del diputat de la CUP Carles Riera que ha lamentat que l'incident d'aquest dilluns hagi acabat amb la mort de l'atacant i s'ha mostrat preocupat pel fet que es "normalitzin" les "execucions extrajudicials", en declaracions a l'ACN. D'altra banda, Bosch ha acusat PP i Cs de "competir a veure qui és el més cavernícola" reclamant l'aplicació de l'article 155.

Bosch ha fet referència a la reacció que han tingut líders de les dues formacions a les declaracions del president de la Generalitat, Quim Torra, el passat divendres, quan va dir: "No ens hem de defensar de res, hem d'atacar aquest Estat espanyol injust".Acompanyat del diputat al Parlament Gerard Gómez del Moral i de la regidora a l’Ajuntament Montse Benedí, i en el marc de les Festes de Sants, Bosch s'ha referit a la campanya per retirar llaços grocs, i ha ha assegurat també que “no és el mateix exercir la llibertat d’expressió que censurar-la”.A més, el republicà ha explicat que “en molts casos", com ara el del crespó que penjava de la balconada de la seu del districte de Sant Andreu, "el llaç s’havia col·locat per acord de la majoria del plenari de districte”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.