directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 15 de setembre de 2018 23:56 h

Forn, Junqueras i els Mossos i la Guàrdia Civil i dies abans de l'1-O i el màster de Pedro Sánchez, a les portades

"Si no es parla del referèndum s'emprèn un camí sense sortida", afirma l'exvicepresident

ACN Barcelona.-Les portades dels diaris d'aquest diumenge aposten per diversos temes d'actualitat. 'L'Ara' ofereix un avançament del dietari de Joaquim Forn a la presó i titula "Joaquim Forn, 'Escrits de presó'", 'La Vanguardia' recull les paraules de l'exconseller d'Interior: "Cal crear les condicions per al diàleg" i 'El Punt Avui' publica un article d'Oriol Junqueras:"Si no es parla del referèndum s'emprèn un camí sense sortida". Per la seva banda, 'El Periodico' publica comunicacions dels Mossos a membres de la Generalitat sobre l'acció de la Guàrdia Civil els dies previs a l'1-O i obre amb "Et reenvio els comunicats d’incidències". Sobre el mateix assumpte, 'El Mundo' destaca que "Trapero facilitó "información crucial" para frenar la acción del Estado el 1-O".

Pel que fa 'La Razon' titula "Sánchez: las 48 horas de la "operación boomerang"", 'ABC' assenyala que "La universidad de Sánchez necesitaba doctores a toda costa", mentre que 'El Pais' opta per "España duplicó la venta de armas a Riad con la guerra de Yemen".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.