directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 17 de setembre de 2018 14:41 h

Competència multa amb 17.000 euros Libertad Digital perquè les declaracions de Losantos contra Alemanya inciten a l'odi

El locutor va criticar durament la decisió del tribunal d'Schleswig-Holstein per denegar la seva extradició a Espanya

ACN Barcelona.-Libertad Digital haurà de pagar 17.000 euros de multa per les declaracions que el locutor Jiménez Losantos va fer contra Alemanya el 6 d'abril, quan el tribunal alemany d'Schleswig-Holstein va rebutjar l'extradició de Carles Puigdemont i va descartar que hagués comès un delicte de rebel·lió. Així ho ha decidit la Comissió Nacional de Mercats i la Competència (CNMC) com a ens supervisor del mercat de la comunicació audiovisual. La CNMC considera que en el programa 'Es la mañana de Federico' d'aquell dia, a esRadio, el periodista "va fer comentaris dins d'un discurs de queixa, protesta, humiliació i indignació", que "podrien ser considerats manifestacions susceptibles d'incitar a l'odi per raons de nacionalitat". Competència ha recordat que Libertad Digital podrà interposar directament un recurs contenciós-administratiu davant l'Audiència Nacional en el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la seva notificació.

La CNMC ha recordat, a través d'un comunicat, que la comunicació audiovisual no podrà incitar a l'odi o a la discriminació per raons de gènere o qualsevol circumstància personal o social" i que ha de "ser respectuosa amb la dignitat humana i els valors constitucionals".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.