directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 07:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 18 de setembre de 2018 18:28 h

La revista digital de periodisme en profunditat 'La Mira' s'estrena aquest dimecres

A partir del 26 de setembre els continguts només seran accessibles per als subscriptors

ACN Barcelona.-La revista digital de periodisme en profunditat 'La Mira' comença recorregut aquest dimecres, 19 de setembre, segons han anunciat els seus impulsors. La iniciativa està encapçalada per l'empresari de la comunicació i d'internet Joan Camp i pel periodista Francesc Canosa. L'equip aposta pel què qualifiquen de "gèneres clàssics" del periodisme, com ara els reportatges, les entrevistes, les cròniques, els perfils o les fotogaleries, per explicar "a fons" diferents històries de Catalunya. Principalment seran "històries de no-actualitat que passen al voltant nostre i que no solen mostrar-se als mitjans". Durant la primera setmana en línia els continguts de la nova publicació digital seran d'accés lliure. A partir del 26 de setembre, però, només els podran llegir els subscriptors.

Així, 'La Mira' arrenca aquest dimecres amb vuit històries. A banda de Camp i Canosa, l'equip de la revista compta amb Magda Gregori com a redactora en cap i Jordi Borràs com a cap de fotografia. Als quatre s'hi suma un equip "plural i heterogeni capaç d'aportar una imatge molt diversa de la realitat", segons indiquen els responsables de la publicació.La revista basarà el model de negoci en les subscripcions i oferirà un seguit d'avantatges a les persones que s'hi subscriguin "a canvi de contribuir a fer possible el mitjà".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.