directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 19 de setembre de 2018 15:28 h

Detingut per robatoris amb força a Deltebre un home arrestat nou cops més en els últims tres mesos pel mateix delicte

Va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa

ACN Deltebre.-Un home de 45 anys, veí de Deltebre (Baix Ebre), va ser detingut dilluns pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força en establiments comercials de Deltebre, un d'ells en grau de temptativa. Es dona la circumstància que l'arrestat ha estat detingut fins a nou ocasions en els últims tres mesos per delictes de la mateixa tipologia. El detingut va passar dimarts a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa i va quedar en llibertat amb càrrecs.

El 8 d'agost la propietària d'un bar va denunciar un robatori amb força a l'establiment, al qual havien accedit mitjançant el forçament d'una finestra, i s'havien endut els diners de la caixa enregistradora. El 15 de setembre, la propietària d'una fruiteria, també a Deltebre, va denunciar un intent de robatori a la botiga, on algú havia accedit després de trencar un vidre. En aquest cas, la denunciant va comunicar que no havia trobat res a faltar, ja que no hi havia objectes de valor ni diners a la caixa. La investigació oberta pels agents arran del primer robatori va concloure el 17 de setembre amb la detenció del presumpte autor dels dos fets delictius.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.