directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Tarragonès doble fletxa Dimecres, 19 de setembre de 2018 17:16 h

El PDeCAT de Tarragona estudia acudir a la justícia per conèixer les xifres dels Jocs Mediterranis

Consideren "inadmissible" que no s'hagi comunicat encara quantes entrades es van vendre i quant es va recaptar tres mesos després de la celebració de l'esdeveniment

ACN Tarragona.-El grup municipal del PDeCAT estudia la possibilitat d'acudir a la justícia perquè l'equip de govern doni a conèixer les xifres de balanç dels Jocs Mediterranis. El portaveu, Dídac Nadal, considera "inadmissible" no disposar de "cap dada oficial" pel que fa a la venda d'entrades per les competicions, en els actes d'inauguració i cloenda i la recaptació, quan fa tres mesos de la celebració de l'esdeveniment. Per tot plegat, el PDeCAT valorarà "quina és la via més adequada" per obtenir la informació, sigui mitjançant la llei de transparència i la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública o sigui recorrent al contenciós administratiu.

"Des del passat juliol hem registrat diverses sol·licituds, tant a l'àrea d'Alcaldia com a la Fundació Tarragona 2018 reclamant informació i a hores d'ara no hem tingut cap mena de resposta", ha lamentat Nadal.Tarragona va celebrar els Jocs Mediterranis del 22 de juny a l'1 de juliol del 2018. Segons ha recordat el PDeCAT, la Fundació Tarragona 2018 preveia que l'esdeveniment esportiu comptaria amb 150.000 espectadors i que els ingressos de la venda d'entrades serien d'aproximadament 1,7 milions d'euros.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.