directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 11:28 h

Els magistrats dels correus polèmics no estan vinculats a les causes contra l'1-O, segons Jutges per la Democràcia

Montserrat Comas troba "lamentables" els missatges però assegura que no representen les opinions de la majoria de la judicatura

ACN Barcelona.-La portaveu de Jutges per la Democràcia, Montserrat Comas, ha garantit que els jutges que han desqualificant en el seu correu el moviment independentista no estan vinculats amb cap de les causes obertes pel referèndum de l'1 d'octubre. Comas ho ha assegurat en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' explicant que ella mateixa té accés a aquests missatges inclosos en un fòrum corporatiu que inclou 5.000 magistrats. De tots ells, la jutge assegura que només una trentena han manifestat aquestes opinions, publicades per Eldiario.es i Elmon.cat. Tot i opinar a nivell personal que el contingut dels correus és "lamentable" i que no representa l'estat d'opinió del conjunt de la judicatura catalana o espanyola, ha insistit que mai s'haurien d'haver fet públics perquè són xats privats.

A més, Comas ha volgut deixar constància que hi va haver un intent, per part d'altres jutges, que el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) creés una altra línia de correu per a ells.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.