directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 12:20 h

La 64 Fira de Sant Miquel de Lleida creix en superfície d'exposició i manté la seva aposta per la internacionalització

El certamen, que se celebrarà del 27 al 30 de setembre, comptarà amb la presència d'uns 325 expositors, 12 dels quals de tractors

ACN Lleida.-La 64a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida i la 33a edició d'Eurofruit comptaran amb la presència de 325 expositors directes, una desena més que l'any anterior. Ambdós certàmens, que se celebren de forma paral·lela, augmenten enguany un 30% la superfície d'exposició, que serà de 64.000 metres quadrats, en bona part per l'espai que ocuparan els tractors, que només participen a Sant Miquel de forma bianual. La fira lleidatana encara amb bones perspectives aquesta edició i manté la seva aposta per la professionalització i la internacionalització. La inauguració anirà a càrrec de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, mentre el ministre Luís Planas serà l'encarregat de la cloenda. També visitaran Sant Miquel i Eurofruit el president i el vicepresident del Govern, Quim Torra i Pere Aragonès.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.