directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 05:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 13:34 h

Girona vol evitar el turisme "massiu" que visita la ciutat només durant unes hores i gairebé no hi fa despesa

Els habitatges d'ús turístic, la convivència amb els veïns i la situació laboral al sector, entre les debilitats i reptes a tractar

ACN Girona.-L'Ajuntament de Girona vol evitar aquell turisme "massiu" que visita la ciutat només durant unes hores i que pràcticament no hi fa despesa. Es tracta, sobretot, de grups que hi arriben amb autocars i que, com admet l'alcaldessa Marta Madrenas, no aporten "cap mena de valor afegit" i arriben a "molestar". Aquest és un dels eixos que recull el Pla Estratègic de Turisme a la ciutat, un document que ha de servir de full de ruta per als propers anys. El pla proposa que Girona aposti per escollir aquells visitants que vol atraure perquè facin estada a la ciutat, pensant en ells ja com a "ciutadans temporals". I aquí entra en joc el turisme cultural, gastronòmic, esportiu o de negocis. D'altra banda, el pla estratègic també concreta quins són aquells reptes i debilitats que cal afrontar a curt termini. N'exposa tres: els habitatges d'ús turístic, la convivència dels turistes amb els veïns i la situació laboral dels treballadors del sector.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.