directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 14:10 h

El Parc Samà de Cambrils es prepara per aterrir els visitants convertint-se en el passatge de Halloween més gran d'Europa

Hi haurà set passatges temàtics, a més d'espectacles, amb 90 actors repartits per les 14 hectàrees

ACN Cambrils.-D'entorn idíl·lic a terrorífic. El Parc Samà de Cambrils ultima els darrers detalls per convertir-se en el Parc del Terror més gran d'Europa entre el 12 d'octubre i el 10 de novembre amb les Halloween Scream Nights. La proposta, dirigida a majors de 15 anys, compta amb la participació de 90 actors, set passatges del terror i quatre espectacles que es podran veure durant dotze nits en les 14 hectàrees del parc. Tot, classificat per nivells d'intensitat perquè el visitant pugui escollir fins on resisteix a la por. Durant el dia, el públic familiar trobarà propostes amb tallers relacionats amb el món del terror, maquillatge o contacontes. L'Ajuntament de Cambrils espera que la proposta tingui èxit i ajudi a desestacionalitzar el turisme. Les entrades anticipades valen 30 euros.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.