directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 14:21 h

Salut tornarà a adjudicar les obres d'ampliació de les urgències del Taulí, que patiran un retard de mig any

El Departament retira la concessió a Acciona després que es modifiqués fins el 20% màxim legal

ACN Barcelona.-El concurs d'adjudicació de les obres d'ampliació de les urgències de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell s'haurà de tornar a repetir després que el Departament de Salut s'hagi ''plantat'' davant l'augment de pressupost de l'empresa adjudicatària, Acciona, i hagi decidit retirar-li la concessió. Així ho ha explicat aquest dijous la consellera de Salut, Alba Vergés, que ha lamentat que els fets comportaran uns retards aproximats de sis mesos perquè s'haurà de torna a començar el procediment d'adjudicació. Vergés ha detallat que Acciona, després de guanyar el concurs, ha modificat el pressupost de l'adjudicació fins el 20% màxim que permet la llei i per aquest motiu, i tenint en compte que ''no ens sobren els recursos'', el Departament ha pres aquesta decisió.

Vergés ha qualificat la situació de ''clamorosa i injusta'' perquè sorgeix d'empreses grans ''especialistes'' en fer concursos, i ha recordat que l'Ajuntament de Sabadell hi ha aportat fins a 4 MEUR. Fonts del Departament confien que aquesta decisió pugui ser també ''exemplar'' per a altres concessions. Les obres van quedar paralitzades a principis de setembre, i havien començat el maig passat, amb un calendari d'execució de 15 mesos. L'ampliació ha de donar resposta als problemes de saturació que pateix el servei des de fa anys i comptava amb la construcció de dues noves plantes a sobre de l'actual edifici i 72 nous llits.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.