directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 08:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Pallars Jussà doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 14:39 h

L'EOI de Tremp manté l'oferta dels cursos d'anglès

Ensenyament ha rectificat després de les pressions rebudes des del territori al conèixer que volien eliminar-ne

ACN Tremp.-L'Escola Oficial d'Idiomes de Tremp mantindrà els cursos que oferia l'any passat i incorporarà C1 d'anglès. Aquesta notícia s'ha rebut amb satisfacció des del territori donat que Ensenyament havia suprimit 3r al mes de juny. Maria Pilar Cases, tinent alcalde de l'Ajuntament de Tremp, ha explicat que no es podien permetre la supressió d'un curs ja que suposaria el punt d'inflexió pel tancament de l'escola. A Tremp l'escola impartirà 3r,4t i 5è i C1. La de Tremp és una aula de l'escola desplaçada a una altra població del territori per tal que la formació en idiomes arribi a la població d'altres nuclis amb la garantia que ofereix un ensenyament públic de qualitat.

La matriculació dels alumnes admesos per sorteig es podrà formalitzar telemàticament fins divendres, mentre que els dies 26 i 27 serà el torn dels inscrits en llista d'espera. L'ampliació de cursos al Centre Públic Delegat de l'EOI a Tremp s'afegeix a altres novetats com la incorporació del francès al Centre Públic Delegat de Balaguer i de l'anglès al Centre Públic Delegat de les Borges Blanques.L'EOI ofereix enguany 3.000 places repartides entre els centres de Balaguer, les Borges Blanques, Lleida, Tremp i Vielha. Actualment en els centres lleidatans s'imparteixen classes d'alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.