directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 14:52 h

Cs considera que els correus dels jutges respecten "profundament" l'estat de dret i manifesten opinions personals

Carrizosa diu que els ha sobtat "molt" que Torra hagi fet una declaració institucional "per comentar una notícia periodística"

ACN Barcelona.-El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha dit aquest dijous que els ha sobtat "molt" que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi fet una declaració institucional "per comentar una notícia periodística" sobre els correus de jutges del sistema judicial espanyol que haurien desqualificat el moviment independentista des d'un correu oficial del Consell General del Poder Judicial. Carrizosa considera que aquests correus pertanyen a persones que respecten "profundament" l'estat de dret i manifesten, ha dit, opinions personals. El portaveu parlamentari del partit taronja ha matisat que, en tot cas, les paraules dels jutges "s'han de llegir en les seves resolucions judicials" i ha insistit que els magistrats "són lliures, com qualsevol altra persona, de manifestar les seves opinions".

Carrizosa ha dit que els ha sobtat "molt" que Torra hagi fet una declaració institucional sobre els correus dels jutges quan el president, ha criticat, "és qui volia fer seu un poder judicial amb la llei de desconnexió juntament amb el senyor Puigdemont". El portaveu de Cs al Parlament també s'ha mostrat sorprès que Torra hagi exigit explicacions al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, demanant-li "una acció contundent". "És demanar que li paguin la renda a la Moncloa", ha afirmat Carrizosa. "Li està exigint que pagui amb la seva inacció qualsevol il·legalitat que es cometi a Catalunya a canvi de conservar-lo al Goverm, que és el que fa el senyor Sánchez", ha etzibat el dirigent de Cs.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.