directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 16:24 h

Sánchez diu que el govern espanyol "confia en la independència i la imparcialitat" dels jutges

El president espanyol es compromet a parlar amb Torra

ACN Barcelona.-El president espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dijous que confia "en la independència i la imparcialitat del poder judicial". En una roda de premsa des de Salzburg, on ha participat en una cimera informal de caps d'estat i de govern de la UE, Sánchez ha dit que pot "garantir" al president Quim Torra i "als qui es puguin veure incumbits" per les informacions sobre els xats dels jutges publicades a 'eldiario.es' i 'El Món', que els jutges que porten "el procés obert contra els líders del procés a Catalunya" són independents. Sánchez ha dit que encara no ha pogut veure els correus publicats però que "quan tingui temps" parlarà sobre la qüestió amb el president Torra.

"No opinem sobre xats privats. El que sí que podem garantir al president Torra o als que es puguin veure incumbits per aquestes informacions, és que el govern d'Espanya confia en la independència i la imparcialitat del poder judicial al nostre país en el procés obert contra els líders del procés a Catalunya", ha dit Sánchez. La tesiEl president espanyol ha assegurat que els paràgrafs copiats publicats en el seu llibre són "un error en una ressenya" que "serà resolt en una nova edició del llibre". "Si el PP vol que comparegui al Senat, compareixeré, però fer oposició no és fer soroll", ha criticat Sánchez, que ha dit que el seu executiu "avança" i "governa".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.