directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 19:41 h

Francesc Cruanyes renuncia a l'alcaldia de Figueres però continuarà al govern

El número dos diu que durant els últims mesos ha buscat suports però que no ha aconseguit la "confiança sòlida" del propi equip

ACN Figueres.-El primer tinent d'alcalde de Figueres, Francesc Cruanyes, ha anunciat aquest dijous a la tarda que renuncia a ser alcalde de la ciutat però continuarà a l'equip de govern. Cruanyes és el número dos de la llista del PDeCAT (tot i que hi anava com a independent) encapçalada per Marta Felip, que fa uns mesos va dir que deixaria el càrrec després de ser nomenada secretària general d'Empresa i Coneixement. En les darreres setmanes, s'havien intensificat les negociacions i les pugnes per aconseguir que l'alcalde fos Jordi Masquef, el número quatre de la candidatura i recentment nomenat cap de llista del partit per a les municipals de 2019. Cruanyes ha explicat que buscat suports entre els grups de l'oposició però que no ha aconseguit la "confiança sòlida" que buscava entre el propi govern.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.