directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Ebre doble fletxa Dijous, 20 de setembre de 2018 21:01 h

Pere Panisello presenta la seva renúncia com a conseller delegat de GESAT i Tortosa Salut

Justifica que ha decidit marxar un cop completada la desconnexió d’aquests centres sanitaris de la societat Ginsa

ACN Tortosa.-El fins ara conseller delegat de les societats GESAT SAM i Tortosa Salut, que gestionen l'Hospital de la Santa Creu de Jesús i la Clínica Terres de l'Ebre, Pere Panisello, ha presentat aquest dijous la seva renúncia davant dels respectius consells d'administració. Panisello ha assegurat que és una decisió que ha pres i comunicat a l'alcaldessa, Meritxell Roigé, i que coincideix amb la finalització de l'encàrrec que li havia fet l'anterior alcalde, Ferran Bel, d’ocupar-se de la sortida dels centres sanitaris de Tortosa de la societat Ginsa. Cal recordar que, a l’abril, va transcendir que el jutjat número 4 de Tortosa investigava Panisello per la suposada contractació irregular d'empreses de la ciutat per a la prestació de serveis a l’Hospital de Jesús i a la Clínica Terres de l'Ebre.

En els darrers mesos, també han coincidit els judicis pels acomiadaments de l'excap de cuina i l'exdirector de l'Hospital de la Santa Creu, que haurien obtingut productes alimentaris gourmet fent-los passar per gelatines per als avis. Un d'ells s'ha tornat a ajornar aquesta mateixa setmana i l'altre compta amb una sentència del jutjat social que considera procedent l'acomiadament del cap de cuina, donant la raó a la decisió presa per l'Ajuntament. El fins ara conseller delegat ha explicat, davant dels consells d'administració, que ha decidit presentar la seva renúncia un cop acabada la desconnexió de l'empresa de Reus, un procés que ha estat complex i que ha derivat en una reorganització interna tant de l'Hospital de la Santa Creu com de la Clínica Terres de l'Ebre.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.