directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Cerdanya doble fletxa Divendres, 21 de setembre de 2018 11:59 h

Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes que acabaven de robar a l’interior de tres vehicles i en un domicili a Ger

Els presumptes lladres s'allotjaven en una casa rural, on la policia catalana va trobar diversos dels objectes sostrets

ACN Puigcerdà.-Els Mossos d'Esquadra han detingut a tres homes, de 24, 28 i 32 anys, de nacionalitat xilena i veïns de Badalona (Barcelonès), com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força, tres d'ells a l'interior de vehicles i un darrer a l'interior d'un domicili. Els fets van tenir lloc aquest dimarts al matí, quan es van denunciar tres robatoris a l'interior de vehicles estacionats a l'aparcament del Club de Golf de Ger (Cerdanya). Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir una descripció acurada dels presumptes autors i del cotxe amb el qual havien fugit. A primera hora de la tarda, una patrulla de la policia catalana els va localitzar a Ger i els va detenir. Un cop a comissaria, els mossos van esbrinar que els arrestats també podrien ser els autors d'un altre robatori amb força, comès el mateix matí, en un domicili de la localitat cerdana.

Els presumptes autors dels robatoris s'allotjaven en una casa rural de Ger, en la qual efectius de la policia catalana van dur a terme un escorcoll i van trobar-hi joies, un rellotge i un ordinador portàtil, entre d'altres objectes, que coincidien amb els sostrets al domicili i en els tres vehicles. La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts, que aquest divendres havien de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà, estiguin implicats en altres fets delictius.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.