directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 21 de setembre de 2018 12:16 h

Universitats per la República convoca una vaga l'1-O per "pressionar" l'Estat a respondre les "demandes catalanes"

Coincidint amb el primer aniversari del referèndum, el col·lectiu estudiantil impulsa manifestacions a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

ACN Barcelona.-La plataforma Universitats per la República ha anunciat aquest divendres que convoca una vaga estudiantil el proper dilluns 1 d'octubre acompanyada de manifestacions a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Coincidint amb el primer aniversari del referèndum, els estudiants universitaris han convocat la jornada reivindicativa sota el lema 'ni oblit, ni perdó'. El col·lectiu ha fet una crida a "pressionar" l'Estat a respondre les "demandes del poble català" sorgides de l'1-O. També han denunciat que la "repressió no s'ha aturat" i que se segueix "atacant" a la ciutadania i a les institucions catalanes. Tot i que encara no han detallat el recorregut de la manifestació de Barcelona, està previst que arrenqui a les 12 hores a la Plaça Universitat per acabar a la Plaça de Sant Jaume.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.