directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 08:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 11 d'octubre de 2018 10:36 h

Delgado descarta discutir el rebuig de les euroodres de Bèlgica i Alemanya per l'1-O amb els seus homòlegs a la UE

La ministra de justícia espanyola aposta per "millorar la confiança mútua" en cooperació judicial i "algun sistema" més, sense concretar quin

ACN Brussel·les.-La ministra de justícia espanyola, Dolores Delgado, ha descartat discutir el cas del rebuig de les euroodres dels exconsellers i l'expresident català a Bèlgica i Alemanya pel cas de l'1-O en la reunió d'aquest dijous dels ministres de justícia de la Unió Europea. En aquest sentit, la ministra ha assegurat, preguntada pel cas de Carles Puigdemont i la resta d'exiliats, que "no parlaran de temes concrets" en aquesta trobada. "La confiança mútua en les resolucions judicials d'altres països és essencial per a la cooperació", s'ha limitat a dir a la seva arribada al Consell de Justícia i Afers Interns de la UE a Luxemburg, on es parlarà del sistema de les euroordres.

Tanmateix, Delgado ha assegurat que "en línia amb la majoria", el govern espanyol aposta per "millorar la confiança mútua" entre estats respecte a la cooperació judicial i "potser millorar algun sistema", sense concretar quin.Respecte al cas del comissari Villarejo, la ministra de justícia s'ha negat a fer més valoracions argumentant que ja ha donat "les explicacions que havia de donar" al Congrés dels Diputats.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.