directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 21:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 19 d'octubre de 2018 16:50 h

Godall Edicions celebra 5 anys reivindicant la narrativa i la poesia de qualitat i en català

L'editorial ha publicat 41 llibres en aquests primers anys i espera consolidar-se en un futur

ACN Barcelona.-L'editorial Godall Edicions, projecte impulsat per Matilde Martínez Sallés, celebra 5 anys amb un total de 41 llibres publicats que realcen el valor de la narrativa i la poesia de qualitat i en català. "Volia fer llibres que a mi m'agradés llegir, que no passessin de moda, que es poguessin llegir al cap de temps, llibres bons, que no siguin només conjunturals i que estiguin ben escrits", ha explicat Martínez Sallés, editora i fundadora de Godall Edicions. Algunes de les novetats que presenten amb motiu de l'efemèride és la publicació d'un recull de contes de l'escriptor del segle XX, Nabokov, i un llibre de l'escriptora basca Uxue Paolaza, que ja va publicar amb l'editorial 'Des que els nens diuen mentides'.

Els escriptors Marius Serra i Pau Vidal, que Martínez Sallés ha descrit com dos aliats, han acompanyat a l'editora en la roda de premsa aquest divendres a la llibreria Documenta a Barcelona i han volgut destacar la tasca de Godall Edicions. "És una editorial que neix per la pulsió i la passió dels textos que publica, que valora que els llibres no són contenidors de dipòsits novetats i que entén que a partir dels llibres i els textos es pot sobreviure", ha emfatitzat Serra. L'editorial independent, que pren el nom d'un poble del Montsià, vol "reivindicar les terres del sud" i que "la cultura també es fa i s'ha de fer a altres punts del territori". Martínez espera en un futur aconseguir que Godall Edicions es consolidi i creï llocs de treball fixos: "necessitem més lectors dels nostres llibres, per tal que l'editorial pugui seguir endavant".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.