directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 17:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Diumenge, 21 d'octubre de 2018 18:05 h

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell genera un impacte econòmic de més de set milions d'euros

Un estudi situa la xifra de visitants de la passada edició en 55.000, majoritàriament gent vinguda de les comarques de Barcelona

ACN La Seu d'Urgell.-L'Ajuntament del Seu d'Urgell ha fet públiques les dades d'un estudi sobre l'impacte econòmic de la Fira de Sant Ermengol, que inclou la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, amb dades de l'any 2017. Entre les conclusions més destacades hi ha que l'esdeveniment mil·lenari genera 7,3 milions d'euros, cosa que suposa, segons l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, que "de cada euro invertit en el pressupost de la Fira, es produeix un retorn de 39 euros". Batalla també ha xifrat en 55.000 persones el públic visitant l'edició passada, una xifra que diu que "pot ser similar a la d'aquesta edició". Batalla ha dit que la Fira enguany ha durat tres dies, com l'any passat, una fórmula que debatran amb els formatgers per veure "com orientem la propera edició de la Fira".

(Aquesta notícia substitueix la publicada 15:04, ja que l'estudi econòmic fa referència a tota la Fira de Sant Ermengol, i no només a la de formatges artesans. La notícia original ja ha estat modificada)



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.