directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Diumenge, 21 d'octubre de 2018 19:25 h

Mor un motorista de 38 anys en un xoc amb un turisme a la B-20 al Prat de Llobregat

Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar la vida del conductor del vehicle de dues rodes

ACN Barcelona.-Un motorista de 38 anys i nacionalitat espanyola ha mort aquest diumenge en xocar amb un turisme a la B-20, dins del terme municipal del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha passat cap a dos quarts d'una del migdia al punt quilomètric 1 en sentit Castelldefels, on per causes que s'estan investigant han col·lidit els dos vehicles. Arran d'aquest accident s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida del conductor de la motocicleta.

(Aquesta notícia aporta dades personals de la víctima: l'edat i la nacionalitat)L'accident ha obligat a tallar un carril en sentit Castelldefels, cosa que segons el SCT ha provocat dos quilòmetres de retencions en aquest punt. Amb aquesta víctima, ja son 160 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que va d'any.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.