directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 23:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 22 d'octubre de 2018 13:02 h

Bail situa Durall a la direcció de Podem Catalunya com a secretari d'acció política

Conchi Abellán es manté de portaveu, funció que compartirà amb David Clarà

ACN Barcelona.-La secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, ha situat Jaume Durall a la direcció del partit com a secretari d'acció política i estratègica. Així ho ha comunicat el partit a través d'un comunicat en què ha anunciat els nous membres del Consell de Coordinació de l'organització, l'òrgan executiu que gestiona el dia a dia de la formació. Durall va ser l'aposta de l'anterior direcció de Podem Catalunya però va perdre les primàries contra Bail, que havia format part de la cúpula d'Albano Dante Fachin. La direcció estarà formada per 14 persones més que formaran part d'aquest consell. David Clarà i Conchi Abellán en seran els portaveus. Abellán ja era portaveu amb Xavier Domènech i es va decantar per Durall a les primàries.

Els altres noms que conformen el Consell de Coordinació són David Clarà a la secretaria de municipalisme; David Martínez a la secretaria d'organització; Juanjo Cáceres a la secretaria de coordinació interna, finances i RRHH; Álex Guerrero a l'àrea de difusió comunicativa i xarxes; Javier López a l'àrea de coordinació executiva; Inma Ramón a la secretaria de feminismes i LGTBI; Conchi Abellán a la secretaria de societat civil i moviment popular; Sandra Daza a la secretaria d'acció institucional; Toni Pérez a la secretaria de treball i precarietat; Anna Oller a l'àrea de mediació, acció legal i reglamentació; Rosa Cañadell a la secretaria de formació i educació; i Irene Blanco a l'àrea de transparència. Tot ells han estat escollits en la primera reunió del nou Consell Ciutadà de Catalunya del passat divendres. "La meva idea és la de remar tots i totes junts", va dir la líder del partit morat en el marc del Consell Ciutadà, que va desitjar que “les lluites internes s’acabin”. “Hem de decidir si volem treballar per prendre la davantera a altres partits que ja ens han avançat a nivell català, o continuem amb les mateixes dinàmiques que no ajuden al partit”, va assegurar Bail.“Podem es mereix una direcció que miri més enllà de quotes i que pensi en allò que la gent que ens dóna suport espera de nosaltres”, va sentenciar.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.