directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dissabte, 27 d'octubre de 2018 23:18 h

Els Súpers estrenen un nou format de la seva Festa al Palau Sant Jordi

L'organització demana que no es desvetlli el final d'un espectacle que es representarà a altres punts de Catalunya

ACN Barcelona.-La gira de la Festa dels Súpers ha fet la seva primera parada al Palau Sant Jordi de Barcelona aquest dissabte. Els súpers han omplert el recinte en l'estrena del nou format d'aquest esdeveniment familiar, que, a partir d'ara passarà per diferents punts de Catalunya, el primer, el 17 de novembre a Tarragona. Les altres ciutats catalanes que rebran la gira estan per confirmar. Com és habitual, l'espectacle de la Festa, ha estat protagonitzat per la Família del Super3, els programes i les sèries del canal, que han fet servir la música i els girs de guió per explicar una història centrada en valors com la sostenibilitat o el treball en equip. L'organització ha demanat que no es desvetlli el final del muntatge per no aixafar la sorpresa a tots els nens i nenes que vulguin veure'l.

En aquesta 22a edició, la Festa ha canviat el format habitual per tal d'arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències. Així, ara la Festa consisteix en un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, una al matí i una a la tarda. Les portes del Palau Sant Jordi de Barcelona s'han obert aquest matí, a dos quarts de deu del matí per acollir la festa. Milers de súpers i les seves famílies han accedit a la muntanya de Montjuïc, majoritàriament en transport públic, per descobrir les sorpreses que s'amagaven en els espectacles. La posada en escena matinera ha començat a les onze, i els súpers i les seves famílies han pogut gaudir dels protagonistes dels programes 'MIC', 'Dinàmiks' i 'Rat Rank' i els dibuixos animats del canal Super3, i, després, amb la música i les aventures de la Família del Super3. L'Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll ha protagonitzat un espectacle ple de sorpreses i girs de guió per explicar una història repleta de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.Tots els assistents han acompanyat la Família del Super3 en la seva aventura i han corejat les cançons del Super3. L'organització ha recordat que la gran sorpresa de la trama i el desenllaç de l'espectacle s'han de guardar en secret, ja que molts més súpers de Catalunya ho podran descobrir de primera mà en les pròximes parades de la gira. La Festa dels Súpers continua sent gratuïta per a tothom i, per assistir-hi, cal la reserva prèvia d'invitacions a través del web del Super3. Els assistents a la Festa poden gaudir de l'espectacle còmodament, ja que tothom està assegut en localitats numerades.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.