directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 00:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 8 de novembre de 2018 19:32 h

Cunillera insta el Parlament a crear un pla de retorn d'empreses en lloc de tornar a reprovar el rei

La delegada del govern espanyol a Catalunya eludeix valorar la decisió de l'Audiència Nacional sobre el detingut que volia matar el president Sánchez

ACN Sant Jaume d'Enveja.-La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha instat el Parlament a crear un pla de treball perquè les empreses que han marxat de Catalunya tornin, en lloc de proposar una nova reprovació del rei Felip VI per haver incentivat la fuga d'empreses. Cunillera s'ha mostrat convençuda que la proposta rebria el suport unànime de tots els diputats. "Si se'ns facilita a tots la manera de treballar de manera raonable i ordenada, seria bo per a tots els ciutadans", ha defensat. La delegada del govern espanyol ha eludit valorar la decisió de l'Audiència Nacional de no acusar de terrorisme el detingut que havia planejat matar el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i s'ha limitat a destacar l'encertada actuació de tots els cossos policials del país per garantir la seguretat de tots els ciutadans, "inclòs la del president".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.