directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 22:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dijous, 8 de novembre de 2018 23:46 h

Seat fabricarà un patinet elèctric en el marc de la seva estratègia de 'micromobilitat'

La firma de Martorell signa un acord amb Segway per respondre a la "demanda de mobilitat urbana elèctrica"

ACN Martorell.-Seat ha anunciat que fabricarà un patinet elèctric en el marc de la seva estratègia del que anomena 'micromobilitat'. Pretén buscar solució als problemes de la circulació a les grans ciutats, com ara embussos, aparcament o contaminació. La companyia alemanya amb seu a Martorell té també en ment un canvi de tendència en els hàbits del consumidor, atès que, segons indica, un 20% dels menors europeus de 30 anys no preveuen comprar un cotxe. La firma automobilística ha signat un acord amb la companyia Segway per desenvolupar aquesta solució "perfecta per moure's de forma sostenible i eficaç ala ciutat". El nou aparell serà presentat a l'Smart City Expo World Congress que se celebra del 13 al 15 de novembre a Barcelona.

L'estratègia de l'empresa passa per crear un catàleg de productes i serveis que suposi noves solucions en el marc de la mobilitat urbana. Així, preveu llençar productes amb totes les marques del grup.El director de màrqueting de producte de Seat, Lucas Casasnovas, ha afirmat que la intenció del grup Volkswagen és convertir Seat en "un referent de la micromobilitat". El patinet de Seat es dirà eXS i ha estat dissenyat per la factoria de Martorell a partir de la tecnologia elèctrica de Segway. Pot arribar a 25 quilòmetres per hora i es podrà comprar a partir del desembre.Com a banc de proves de l'eficiència del nou producte, Seat busca ciutats de l'Estat per fer una prova pilot amb una flota dels seus patinets per compartir.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.