directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 9 de novembre de 2018 14:38 h

La novel·la 'Las vidas que te prometí' de Susana Rizo guanya la quarta edició del Premi Feel Good

L'obra guanyadora tracta sobre l'amistat i la distància i s'ha imposat entre els 397 manuscrits presentats

ACN Barcelona.-'Las vidas que te prometí' de l'escriptora Susana Rizo (Barcelona, 1972) ha guanyat la quarta edició del Premi Feel Good amb una obra sobre l'amistat i la distància. El jurat, format per l'escriptor Victor Küppers; la guanyadora de la tercera edició del premi, Mari Ros Rosado, i el director de Plataforma Editorial, Jordi Nadal, ha destacat de la novel·la l'"emotivitat i originalitat a l'hora d'aproximar un tema com el de la tercera edat". L'obra s'ha imposat entre els 397 manuscrits presentats. El premi està organitzat per Plataforma Editorial i l'Obra Social 'la Caixa', que ha assumit íntegrament el cost del guardó. A més dels 5.000 euros, Plataforma Editorial publicarà el llibre el 19 de novembre.

En una residència per a gent gran on s'instal·la una escola bressol, els protagonistes d'aquesta novel·la mantenen una amistat basada en l'afecte i l'aprenentatge. Max, un nen inquiet, i Ingrid, una dona gran entranyable, s'oblidaran per moments de l'edat que els separa i compartiran confidències i reflexions. 'Las vidas que te prometí' és un homenatge a la gent gran, així com una reflexió optimista sobre el final de la vida, un moment tan important com el principi.El Premi Feel Good té com a objectiu "impulsar l'optimisme entre escriptors i lectors, a partir d'històries amb autenticitat i sentit, que contagiïn idees positives i que sobretot ajudin a ser més forts, més sans i més feliços". L'autora Rizo és llicenciada en Història de l'Art i en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona. Ha estat guia en museus d'art contemporani i precolombí, i des de fa 20 anys treballa per a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona. Forma part de l'equip de col·laboradors de la pàgina web de literatura Zenda.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.