directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Montsià doble fletxa Divendres, 9 de novembre de 2018 15:17 h

Presó provisional sense fiança per als dos homes que van intentar raptar una nena a Sant Carles de la Ràpita

La jutge els acusa d'un delicte de segrest a una menor d'edat i per tinença il·lícita d'una arma de foc que duien al cotxe

ACN Sant Carles de la Ràpita.-La magistrada del jutjat d'instrucció número 3 d'Amposta ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per als dos detinguts que van amenaçar una mare de raptar la seva filla quan anaven a l'escola, dimecres passat, a Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Els dos homes, un de nacionalitat espanyola i un de romanesa, han passat a disposició judicial aquest divendres al matí. La causa es manté oberta i s'acusa els arrestats d'un delicte de segrest a una menor d'edat en grau de temptativa i un delicte de tinença il·lícita d'armes. En l'escorcoll del vehicle en què van intentar fugir es va trobar una arma de foc. Van ser alguns veïns i vianants que van evitar que s'emportessin la nena en adonar-se de les amenaces que els dos arrestat feien a la mare.

Els Mossos investiguen quina és la relació entre les agressors, que s'havien desplaçat de la zona de Castelló, i les víctimes o el seu entorn. No descarten que es tractés d'un intent d'ajust de comptes. La causa continua oberta.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.