directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 9 de novembre de 2018 15:19 h

L'Hospital de Martorell posarà en marxa unitats d'atenció a domicili a persones grans i malalts complexos

Generalitat i ajuntaments acorden accions per fer d'aquest centre "un hospital de referència"

ACN Sant Andreu de la Barca.-La Generalitat i els ajuntaments de Martorell i Sant Andreu de la Barca han arribat a un acord per promoure la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell per tal que sigui un centre de referència. Amb aquest objectiu, una de les accions previstes és la posada en marxa d'un programa pioner que preveu la creació d’unitats d’atenció a domicili a persones grans o malalts complexos de la zona per evitar el màxim nombre de desplaçaments. També destaca l'acord amb la Universitat de Vic, amb qui ja col·labora, per formar a l’hospital alumnes de medicina, tant hospitalària com de primària. Amb la formació dels professionals, a més, es vol retenir talent.

Aquests acords s'han pres en una reunió celebrada aquest divendres a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que ha comptat amb la presència de l'alcalde del municipi, Enric Llorca, el de Martorell, Xavier Fonollosa, el secretari de Promoció de la Salut, Joan Guix, i el gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, Manuel Álvarez. L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha destacat que els acords assolits serviran per millorar un hospital que, tot i tenir 850 anys d'història, "es vol projectar cap al futur i tenir implantació comunitària".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.