directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 9 de novembre de 2018 16:04 h

Podem assegura que Espanya és l'"excepció" d'Europa per l'existència d'un "pres polític" com Cuixart

Urbán reclama l'alliberament dels encausats per l'1-O "el més aviat possible"

ACN Barcelona.-L'eurodiputat de Podem Miguel Urbán ha assegurat aquest divendres que Espanya es converteix en una "excepció" a Europa amb l'existència d'un "pres polític" com el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, en ple segle XXI. Després que Urbán i la diputada d'En Comú Podem al Congrés Sònia Farré hagin visitat Cuixart a la presó de Lledoners, han afirmat que seria molt "estrany" en qualsevol estat europeu que s'empresonés al líder d'una les principals entitats socioculturals "per cridar a participar en un referèndum o per organitzar expressions de protesta". "Entenem que el cas s'ha de portar a Europa. Cuixart i la resta de presos polítics han de ser fora dels centres penitenciaris el més aviat possible", ha subratllat Urbán.

Coincidint amb el quart aniversari de la consulta del 9-N, Urbán i Farré han visitat Cuixart com a mostra de "recolzament" i "solidaritat". La diputada al Congrés ha explicat que s'han pogut reunir amb Cuixart i han posat en comú la situació política del país al mateix moment que han compartit estratègia a "mig i llarg termini".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.