directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 9 de novembre de 2018 18:10 h

Una quinzena d'entitats rebutgen davant el TSJC la sentència del Suprem sobre l'impost de les hipoteques

Consideren que el decret aprovat del govern "no és suficient" perquè no té efectes retroactius i no aborda el "fons del problema"

ACN Barcelona.-Una quinzena d'entitats han expressat el seu rebuig aquest divendres a la tarda a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la sentència del Tribunal Suprem sobre l'impost de les hipoteques en una concentració que ha aplegat unes 200 persones al Passeig Lluís Companys. Sobre el decret llei aprovat pel govern espanyol per revertir la resolució de l'alt tribunal, han lamentat que el text "no és suficient ja que no té efectes retroactius i no soluciona el fons del problema". Entre les entitats convocants, hi havia els sindicats CCOO i UGT, encapçalat pel secretari general d'UGT a nivell estatal, Josep Maria Álvarez; la PAH, la Taula del Tercer Sector i Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.