directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 12 de novembre de 2018 13:21 h

Sanchis considera que l'entrevista a Arrimadas "no és bona" i no va quedar "content" del resultat

El director de TV3 assegura que no li agraden les campanyes a les xarxes perquè no es mirin les entrevistes a líders del PP o Cs

ACN Barcelona.-El director de TV3, Vicent Sanchis, ha assegurat que no va quedar "especialment content" amb l'entrevista a la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, i considera que "no és bona". Segons ha explicat en declaracions a RAC1, era una prova "difícil" i "necessària" i considera "empíric" que la gent "canvia de canal" quan hi ha dirigents de PP o Cs en horari de màxima audiència. Així mateix, també ha lamentat les campanyes a les xarxes perquè no es mirin entrevistes als líders de partits constitucionalistes. "A mi, no m'agrada. S'han d'escoltar totes les opinions", ha reblat.

En aquesta línia, Sanchis ha precisat que no "s'atreveix a dir" que els votants de Cs no miren TV3 perquè no hi ha una audiència tipus. "Si un programa agrada, la gent el mira. I si no agrada, no el mira", ha reblat. El director de TV3 afirma que tenia la "consciència i certesa" que l'entrevista "no podia anar bé al 100% de cap manera". "Ja sabia on anava. No tenia por", ha declarat a RAC1. Amb tot, després de l'entrevista assegura que va felicitar Arrimadas perquè "se'n va sortir".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.