directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 16:19 h

La Paeria condemna l'agressió masclista d'una dona a Lleida i inicia els protocols d'atenció i acompanyament a la víctima

Una veïna de la ciutat va patir ferides greus pels cops de destral que li va clavar el seu home, que posteriorment es va treure la vida

ACN Lleida.-L'Ajuntament de Lleida ha emès un comunicat per condemnar tota forma de violència masclista i mostrar el seu rebuig als fets ocorreguts la nit de dilluns a la ciutat, quan una dona va resultar ferida greu per la seva parella. La tinent d'alcalde i regidora de Polítiques d'Igualtat, Sara Mestres, ha lamentat els fets i ha explicat que en breu s'aplicaran les actuacions d'atenció i d'acompanyament, per atendre la víctima en tots els àmbits, el que fixa el 'Protocol d'atenció a les dones en situació de violència masclista al municipi de Lleida'. La víctima va rebre diversos cops de destral que li va propinar el seu home i va ser traslladada en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova on actualment està ingressada amb pronòstic reservat. Els Mossos d'Esquadra van localitzar hores després el seu home que s'havia tret la vida al camí d'Alpicat.

La tinent d'alcalde ha recordat que les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast el Centre municipal d'informació i Atenció a les Dones (CIAD), que ofereix una atenció integral a les dones que ho necessiten. Aquest servei fa un treball important en la prevenció, detecció i atenció integral a les dones en aquesta situació. Els serveis socials es coordinen amb el CIAD per posar en marxa recursos adreçats a protegir la dona i els seus fills, oferint estada, acompanyament i suport professional.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.