directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Ripollès doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 17:00 h

Ripoll obre un expedient i ordena l'enderroc d'una construcció de cria de cavalls en uns terrenys protegits

El propietari de l'espai es pot enfrontar a una multa de fins a 95.300 euros i l'Ajuntament anuncia que emprendrà mesures legals per amenaces a funcionaris i regidors

ACN Ripoll.-L'Ajuntament de Ripoll ha obert un expedient i ha ordenat l'enderroc d'una construcció dedicada a la cria de cavalls en uns terrenys no urbanitzables. El consistori ho ha comunicat al propietari de l'espai, que es pot enfrontar a una multa de fins a 95.300 euros per una infracció "molt greu" de la normativa urbanística. A través d'un comunicat, el consistori alerta que s'han vist obligats a incoar l'expedient perquè les obres s'han fet sense llicència i en un espai protegit. El propietari de l'espai ha fet pública la situació a través de les xarxes socials i arran d'això, segons l'Ajuntament, diverses persones han amenaçat funcionaris i regidors municipals. L'alcalde, Jordi Munell, ha anunciat que ho posaran en coneixement de la Justícia i de la policia i que emprendran accions legals. El propietari ja ha anunciat que recorrerà la sanció.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.